Over Ons

HeadlinesActueel heeft tot doelstelling u op de hoogte te houden van het laatste nieuws wat zich in de wereld afspeelt. Daarbij willen wij u graag de mogelijkheid bieden om het nieuws te lezen in de digitale krant van uw voorkeur.

 

Kranten worden steeds vaker digitaal gelezen en hebben het zwaar. Daarom treft u soms artikels aan die alleen voor betalende abonnees beschikbaar zijn. Overweeg dan eens om een (proef) abonnement te nemen. U steunt de krant van uw keuze daarmee in deze moeilijke tijden. Wij werken niet met affiliate-links. Dat betekent dat als u een krant steunt, wij daar niets aan verdienen.

 

Wij tonen op onze site alleen het begin van een artikel. Wettelijk is bepaalt dat wij geen volledige berichten mogen overnemen i.v.m. de rechten die er op rusten. Zodra u doorklikt op de link naar het artikel, kunt u het gehele artikel lezen in de desbetreffende krant. Wij vermelden altijd de bron in onze berichten.

 

Wilt u ons helpen te blijven bestaan?
Wij zouden een donatie om de kosten te drukken bijzonder op prijs stellen. U kunt ons doneren via Paypal, uw creditcard of Bitcoin. Creditcard donaties worden via Paypal verwerkt. U hoeft hiervoor geen Paypal rekening te hebben of aan te maken.

 


Doneer via Paypal of Creditcard (beveiligde verbinding):
 
 

Of doneer met Bitcoin:

13YmU4G1MjCAKqALT1922qKF53ABsQq4on

Scan de code of copy/paste ons bitcoinadres:

 

13YmU4G1MjCAKqALT1922qKF53ABsQq4on

Wij danken u alvast hartelijk voor uw donatie!